Den sista akten

Bild

Om boken;

När den omstridda debattredaktören på en av Sveriges största dagstidningar, Erika Malm, hittas mördad på ett hotellrum i Visby väcker dådet stor uppståndelse. Mordet sker mitt under den myllrande Almedalsveckan. Utredningen pekar åt olika håll; ett hotbrev från nynazister, ett mystiskt besök på Romateatern och spår av en hemlig älskare.

Kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson tar sig an fallet. Men inte bara utredningen vållar de båda poliserna huvudbry. Vad ska de göra åt den kärlek som börjat spira mellan dem?

Journalisten Johan Berg är polisen hack i häl samtidigt som han försöker lappa ihop vardagen efter tragedin som drabbat hans familj.

Under tiden rör sig en gärningsman i kulisserna. Någon som själv vill avgöra slutet på den sista akten.

Tror jag är lite less på böcker för tillfället för de verkar vara långt mellan dom som faller mig i smaken…. Behållningen av ”Den sista akten” var att få ”träffa” alla igen och bli uppdaterade på vad som hänt sedan sist, sen var de en mordhistoria där man visste vem som var mördaren från sida ett….. Fast där hade jag ju fel…. Nä, jag skulle vilja ge betyget ”inget att ha” men vågar inte riktigt stå för min åsikt…. Tror jag helt enkelt är less!!!

En reaktion på ”Den sista akten

  1. Jag är halvvägs igenom den och vet inte riktigt vad jag ska tycka, men det kan ju komma en tvist på vägen.
    Jag tänkte på dina filtar, det kan man väl aldrig få för mycket av i stugan även om det nu redan finns överkast? Framförallt inte om de är i African flower, jag skulle jättegärna vilja göra en. Hoppas att Linda orkar lära mig….

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s